۱۰ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۱۰

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی:

توجه به تولیدداخلی از مولفه های اقتصاد مقاومتی است

توجه به تولیدداخلی از مولفه های اقتصاد مقاومتی است

قزوین- نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه به تولید داخلی از مولفه های اقتصاد مقاومتی است و با اتکا به آن می توان از مشکلات کنونی رهایی یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، روح اله عباسپور ظهر پنجشنبه در در آئین تجلیل از تولیدکنندگان و بهره‌برداران برتر بخش کشاورزی شهرستان بوئین‌زهرا اظهار کرد: مقام معظم رهبری برای بیرون رفت از توطئه دشمن، برنامه اقتصاد مقاومتی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های تولید داخلی را توصیه کردند زیرا یکی از مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی تولید در داخل کشور است که باید موردتوجه ویژه قرار گیرد.

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این راستا مجلس شورای اسلامی شرایط و محورهای اصلی رونق اقتصادی و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی را تصویب و آماده کرده است.

عباسپور با اشاره به مشکلات مالی و اعتباری برای اجرای طرح‌های عمرانی و واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی ابراز امیدواری کرد: با درایت، مدیریت و رفع تحریم؛ مشکلات و مسائل حل و رونق اقتصادی بازگردد.

وی تأکید کرد: تولید باید موردحمایت قرار گیرد تا گره از مشکلات جامعه باز شود.

عباسپور با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در اجرای طرح‌های پوشش انهار و توجه به کشاورزی شهرستان بوئین‌زهرا، خواستار تدبیر و چاره‌اندیشی برای برخورد با چاه‌های غیرمجاز و بهره‌مندی بهینه از منابع آبی شد.

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی تصریح کر : متأسفانه در بوئین‌زهرا چاه‌های غیرمجاز بسیار زیاد است و از جهاد کشاورزی انتظار می‌رود از حوزه کشاورزی دفاع کند.

عباسپور خاطرنشان کرد: مردم با توجه به وجود مشکل منابع آبی انتظار دارند با عاملین چاه‌های غیرمجاز برخورد جدی‌تری انجام شود.

وی اظهار امیدواری کرد: با حفظ منابع زیست‌محیطی و منابع طبیعی شرایط تولید و اشتغال در این بخش فراهم شود.

فرماندار بوئین‌زهرا هم در این مراسم گفت: پاسخگویی به کشاورزان و بهره‌برداران یکی از راه‌های تکریم از این عزیزان است.

سالار قاسمی افزود: ظرفیت آب‌وخاک و سرمایه نیروی انسانی که خداوند در اختیار ما قرار داده را به نحو احسن حفاظت کرد تا این منابع خدادادی به آیندگان برسد.

وی تصریح کرد: کشاورزان پیشگامان اصلی اقتصاد مقاومتی در کشور هستند که برای تحقق این اهداف باید از کشاورزان و تولیدکنندگان حمایت کرد.

فرماندار بوئین‌زهرا گفت: کشاورزان و بهره‌برداران باید دانش  و داشته خود را ارتقا دهند و باید کشاورزان از ترویج و علم نوین روز بهره ببرند تا عملکرد تولید در واحد سطح را افزایش دهند.

قاسمی تصریح کرد: امنیت غذایی تنها با سعی و تلاش و کوشش مضاعف کشاورزان و تولیدکنندگان حاصل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز به هر بهانه‌ای نباید محصول تولید کرد بلکه باید در تولید محصولات کشاورزی سلامت محصول و استفاده بهینه از کود و سم موردتوجه قرار گیرد تا محصول سالم و ارگانیک تولید شود.

در این مراسم اسماعیلی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوئین‌زهرا گزارشی از وضعیت کشاورزی شهرستان ارائه کرد.

در پایان این مراسم از ۲۵ نفر از تولیدکنندگان و بهره‌برداران برتر بخش کشاورزی شهرستان بوئین‌زهرا با اهداء لوح تجلیل و قدردانی شد.

کد مطلب 3013767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha